BAŞKANDAN MESAJ

Saygıdeğer hemşehrilerimiz,

Vakfımız ,Çayelili hayırseverlerimizce  kurulduğu 1997 yılından bu yana; üniversite öğrencilerine burs vermiş , yardıma muhtaçlara yardım elini uzatmış, sosyal sorumluluk projelerinde yer almış , ülke insanlarımıza faydalı olmaya gayret etmiş ve bu sorumluluk anlayışıyla bugün de çalışmalarına devam etmektedir.

Son 7 yılda toplam  6000 öğrenciye burs vermiş olan Vakfımız , üniversiteli gençlerimizi Vakıf Çatısı altında bir araya getirerek bir çok  sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemekte , gençlerimizin gelişmelerine destek olmaktadır.

Eğitim ve Kültür çalışmalarımızın yanında yaptığı maddi ve manevi yardımlarla Kızılay tarafından  "Kızılay Altın Madalyası" na layık görülmüştür.

Ülkemiz adına yaptığı faydalı hizmetlerden dolayı Çayeli Vakfı " Kamu Yararına Vakıf " olmuştur.

Vakıf Kurucularımız başta olmak üzere , bugüne kadar hizmet ve destekleriyle bağışta bulunanlara saygı ve şükranlarımızı sunarız.

" Vakıf demek İnsan demek,

Vakıf demek faydalı olmak demek ,

Vakıf İnsana faydalı olmak demek ,

Karşılığını yalnız Yüce Allah' tan beklemek demektir ."

Önce Allah'ın rızasını kazanmak , sonra ait olduğumuz insanlarımıza ve Vakıf Üyelerimize karşı sorumluluk anlayışı ile çok daha faydalı projeleri hayata geçirme arzusu içinde  çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu yolda bizlere göstereceğiniz destek adına şimdiden şükranlarımızı arz ediyoruz .

Saygılarımızla .

Çayeli Vakfı Yönetim Kurulu Adına